21 apr. 2009

Un melc bate la usa unui urs. Iese ursul, se zgaieste, nu vede pe nimeni, dupa care se uita in jos si da de melc. Enervat, il ia pe melc de guler si-l azvarle cat poate de departe. Dupa 6 luni se aud iar batai in usa ursului, care iese din casa si da cu ochii de melc.
Melcul,nervos: `Ia asculta, ma, ce-a fost faza asta de adineauri?

pastile,pastile...

Merge Leul prin padure, da peste Vulpe si o ia de gat:
- Ia zi, Vulpe, cine e regele animalelor??
Vulpea, sufocandu-se:
- Tttuuu essssti... Leul arunca Vulpea cat colo si merge mai departe... si da peste un lup. Ii da doua labe si-l zvarle cat-colo.
- Cine e, ba, regele animalelor, ha???
- Tu esti, Leule, tu esti... Leul il lasa si pe sarmanul Lup in pace si merge mai departe, intalnindu-se cu Elefantul:
- Ia zi Elefantule, cine e regele animalelor?? Elefantul il apuca frumusel cu trompa si da de trei ori cu el de pamant. Leul, intins lat si abia sufland:
- Eh, bine, daca nu stii... nu stii, asta e !!!

pastile

Trei barbati se laudau cu cadourile cumparate pentru sotii. Primul zice:
- Eu i-am cumparat ceva care ajunge de la 0 la 100 in 6 secunde.
Ceilalti:
- Inseamna ca e o masina tare!
- Da, un Porsche negru, fiindca sotiei mele ii place negrul si se potriveste cu tinutele ei.
Al doilea zice:
- Eu i-am luat ceva ce ajunge de la 0 la 100 in 4 secunde.
- Nu se poate, zic ceilalti, precis e un Ferrari!
- Da, raspunde tipul, un Ferrari rosu, pentru ca se potriveste cu tinuta sotiei mele.
Al treilea nu zicea nimic, dar pentru ca tot insistau amicii lui, zice si el:
- Eu i-am luat ceva ce i se potriveste perfect la tinuta si ajunge de la 0 la 100 in mai putin de o secunda.
- Nu se poate, doar masina mai rapida decat Ferrari nu exista!
- Ba se poate! I-am cumparat un cantar!

pastila de ras

Un urs la farmacie:
- 50 de prezervative ,va rog.Doi iepurasi in spatele lui isi dadeau coate si radeau de el.Ursul se intoarce, se uita crunt la ei, se intoarce la farmacist si zice:
- 52!

Despre Renuntare

Acum 15 zile am aflat ca tutunul ucide-nu am mai fumat,acum 10 zile am aflat ca alcoolul ucide-nu am mai baut,acum 2 zile am aflat ca sexul ucide-nu am mai citit!!!

Politia care este ceva ce este, care este….

Eu nu inteleg de ce politistii invata pe de rost discursurile, cel mai interesant este ca incearca sa foloseasca cuvinte ale caror semnificatii nu le stiu. In filmuletul urmator o sa vedeti o politista care incearca sa ne explice un caz, dar in loc sa faca lumina, ne baga de tot in intuneric. Eu nu am inteles nimic din ce vroia sa zica, cel mai probabil nici ea nu stia ce vrea sa zica, voi ce ziceti? Uitati-va la filmulet:

Cum sa mananci la McDonalds gratis!

Deci avem mai jos un tutorial cum sa mananci la McDonalds, mai exact la McDrive fara sa platesti. Astepti sa ai o masina in spate si una in fata, dupa ce comanda si plateste masina din fata ajungi tu la rand si spui ca nu mai vrei sa comanzi, astepti putin mai in fata sa faca ala din spate comanda si cand termina de facut comanda mergi sa iei mancarea lu ala. Iata cum merge :

Doua maini

Cu siguranta vi s-a intamplat si voua, cel putin odata in viata, ceea ce este relatat in povestea de mai jos.

Cate se pot intampla pornind doar de la atingerea a doua maini.
Timida si tacuta, dar increzatoare in farmecul ei, noaptea isi face aparitia acoperind treptat ziua ce se lasa invaluita de intunericul fermecator al noptii, luminata doar de o luna si mii de stele, care asteapta cu nerabdare, parca, sa isi etaleze frumusetea si stralucirea lor inconfundabila.

Misterul nopti este invaluit de doua maini ce se ating, lasand in urma lor o tacere profunda, o tacere invadata de zgomotul fiorilor care parca au pus stapanire pe trupurile celor doi. Fiori care vor sa evadeze. Fiori care iti dau sentimentul adolescentin, sentiment care iti permite sa visezi cum atingi stelele, sentiment care te inalta pana la nori, sentiment care iti permite sa muti muntii din loc.

E de ajuns o simpla atingere, pentru ca viata ta sa capete un nou sens, o noua forma, o noua dorinta, care sa te faca sa te dedici in permanenta realizarii si implinirii ei.O noua viata in care tot ce conteaza sunt acele doua maini.
Cu o simpla atingere suntem in stare de trairi care ne urca pana la cele mai inalte culmi ale extazului. Suntem in stare sa transmitem si sa primim emotii, fiori si sentimente, ce ne inalta sufletul. Sentimente ce ne fac sa ne dorim sa fim mai buni, mai onest si mai curati, lucruri pe care nu credeam ca suntem in stare sa le traim, si sa le oferim.

Descoperim sentimente noi, nedescoperite pana atunci, sau redescoperim sentimente de mult apuse undeva intr-un colt al sufletului, al inimii noastre, sentimente pe care am uitat sa le “hranim”, sentimente care ne incalzesc sufletul inghetat de rautatea ce ne inconjoara.

Doua maini, o singura atingere, ocrotita de noaptea ce o vegheaza, ca un luceafar nestins.

Jeg?

Ai ecranul murdar ? Ti-e lene sa il cureti ? Eu am gasit solutia perfecta :

SPALA-MI ECRANUL

In cautarea jumatatii ....exista sau nu?

Vechii greci spuneau ca ,la inceput barbatul si femeia formau o singura sfera ...Dar zeii,temandu-se de perfectiunea formei au despicat toate sferele in doua si le-au aruncat pe Pamant. Iar de atunci,fiecare jumatate de sfera is cauta perechea ei...
TU AI DESCOPERIT-O?