24 apr. 2009

Sport

Tin minte.ca acum cativa ani,la televiziunea locala din Ploiesti,aparuse o moda ca in timp ce tinerele domnisoare ne prezentau vestile noptii,sa se dezbrace,acum pe Sport.ro,ne este oferita o varianta proaspata sub forma unui jurnal sexy.Cam la asta se rezuma o televiziune serioasa pentru a avea cat mai multa audienta.Enjoy !

Victorie

In seara asta am mai invatat ceva,dupa ce am tot incercat singurel toata ziua cum sa inserez un link intr-un text,buna mea prietena Alexa, m-a invatat cum sa procedez,si doresc sa-i multumesc pe aceasta cale.

Recomandare

Ionut are un minunat blog in care ,descrie tot ce se intampla in jurul nostru din punct de vedere al inginerului,fara prea mari sentimentalisme,pura realitate si il recomand cu caldura.

Copiii imita parintii



Parinti...aveti grija ce faceti !!! Copii sunt cu ochii pe voi,si va urmeaza exemplul.

Orice copil....



Multe sufletele inocente sunt chinuite si amenintate de saracie !
Nici un copil nu ar trebui sa planga, nu ar trebui sa sufere de foame sau de frig si nu ar trebui sa traga PACATELE celor mari, care-i aduc pe lume in mod inconstient, fara nici un viitor...

La 83 de ani stă în orice poziţie de yoga


O bătrână din Australia în vârstă de 83 de ani stârneşte cu siguranţă invidia persoanelor tinere. Octogenara Bette Calman predă yoga de mai bine de 40 de ani, iar pentru ea nu există nicio poziţie care să-i dea bătaie de cap.

Firavă la prima impresie, australianca nu face niciun efort în momentul în care stă în cap sau în mâini, pentru ea totul fiind foarte simplu în ciuda vârstei. Bette Calman este cu siguranţă un exemplu de urmat de cei care încearcă să se menţină în formă.