12 apr. 2009

loto Mania

Gata,s-au afisat rezultatele,la noapte voi dormi linistit.Nici macar 1 numar nu mi-a iesit .Ma declar...Happy ! De ce? Simplu,am ramas cu speranta,ca data viitoare sigur castig? Ce m-as fi facut daca as fi castigat acum?


2009-04-12
32
22
3
35
29
17

Acestea sunt minunatele numere. E cineva fericit?

Loto Mania !

Dragii mei,banuies ca nu e muritor pe planeta asta care sa nu viseze la potul cel mare din tara lui.E normal,cine nu ar dori sa se imbogateasca peste noapte?

"Urmatoarele extrageri Loto 6/49, respectiv Noroc vor avea loc pe data de 12 aprilie 2009. La
6/49 se va beneficia la categoria intai de un report in valoare de 28.523.091,07.Duminica, 12 aprilie, va avea loc Tragerea Speciala Loto 6/49 a Floriilor. Pentru aceasta tragere Loteria Romana suplimenteaza fondul de castiguri al categoriei I cu suma de 100.000 lei."

Eu recunosc ,cu mana pe inima si cu ochii pe monitor ,ca stau cu sufletul la gura...si-mi pun celebra intrebare : am castigat? Dar ce ne facem cu pensionarii,ca au luat cu asalt agentiile de Loto din toata tara,investesc zeci de Ron,daca nu chiar si sute. Eu,salariat de rand,pun 1 varianta simpla,e criza ce vreti,El,pensionarul,nu...doneaza cu simt de raspundere...va aduceti aminte de El?....este acela care se vaita ca e pensia atat de mica,ca nu-i ajung banii de paine,de medicamente,de intretinere....pai...are dreptate!...de unde bani pentru astea cand El, ii investeste la Loto? Tot pensionarii sunt mai bogati ca noi,tot ei isi permit luxul de a investi mai mult si mai des decat un salariat de rand...la naiba,sper ca am castigat ! Ce-as face cu banii,mama,mama,ce casa o sa-mi cumpar,ce de prieteni o sa am,ce masina smechera imi cumpar,ce fericit voi trai pana la adanci batraneti ! Vise ..ar spune restul jucatorilor....Da,sunt vise,dar sunt visele mele,pentru ca am jucat la Loto,macar cu atat sa ma aleg,cu speranta ca voi castiga ,ca din munca cinstita...si pe criza asta....abia de am bani de paine !
Tu ce ai face cu Potul cel Mare?

La multi ani,de Florii !

Sarbatoarea Pastelui se apropie cu pasi repezi,Postul e in toi si deja se fac pregatiri pentru meniul de Paste. Copii asteapta cuminti iepurasul si ouale rosii,iar noi asteptam Inaltarea cu insemnatatea ei unica,pentru fiecare.
Duminica aceasta sarbatorim Floriile.
Administratorul acestui blog,felicita florile cele mai frumoase ale primaverii si le doreste o zi calda,senina si plina de iubire !