22 apr. 2009

Andreea Antonescu

Andreea Antonescu a cantat in emisiunea Happy Hour noul ei single, intitulat "Mi-ai luat inima, ce-ai mai putea sa-mi iei".
Este vorba despre o piesa de dragoste, compusa de Gabi Huiban. Este pentru prima data cand cei doi artisti colaboreaza. De asemenea, cantareata a precizat ca va lansa si un album, insa cand se va intampla acest lucru nu se stie inca.

Larisa din Regie



Cat de trista si nefericita este...Oare,de ce?

Inger sau Demon?

De ceva vreme am auzit de un mare magician de prin America...Criss Angel...ce face el,este de domeniul SF.Am sa exemplific prin 2 clipuri.




Sotia mea il considera Demon...eu...inger....voi ce parere aveti?

Incredibila cazatura

FARA CUVINTE



Sa comunici nu inseamna neaparat sa vorbesti.

STOP ACCIDENTELOR - NEATENTIA COSTA



Imagineaza-ti ca ai o masina de 50.000 de euro, vezi un grup de gagici si vrei sa le impresionezi. Accelerezi, ai 150 km/h, tu "esti cel mai tare", fetele alea s-au udat din cap pana in picioare, dintr-o data pierzi controlul si dai peste 2 tineri proaspeti casatoriti/un copil nevinovat/o viitoare mamica ce asteapta cu nerabdare sa-si tina bebelusul in brate etc. Probabil vei spune "nu am vrut!","Doamne iarta-ma!" si chiar daca nu vei avea constiinta impacata vei trai in continuare.

Acum incearca sa-ti imaginezi ca tu esti locul acelor persoana si cineva cu o masina tare si scumpa, avand 150 km/h, pierde controlul masinii si se indreapta spre tine. Ce simti? Daca ai putea pune pauza, ce i-ai spune soferului?


STOP ACCIDENTELOR! NEATENTIA COSTA! VITEZA UCIDE!