16 apr. 2009

Salvati Planeta

Ce gluma buna din partea mea....sa incerc sa va deschid ochii,sa va arat cat de daunatori suntem pentru Planeta,suntem precum gandacii....distrugere in masa ,nu alta.Cam asa am fost luat peste picior de unii prieteni...cine sunt eu sa le fac educatie,chiar cred ca cineva va asculta Ruga Planetei...sa o crutam?.....Bag de seama ,ca au mare dreptate,nimeni nu vrea sa se implice...e prea mare responsabilitatea...mai bine sa aruncam in continuare hartiile si gunoaiele pe unde ne vine,ca-i mai convenabil,nu?...mai bine sa intoarcem capul in directia opusa cand cineva distruge un copac...mai bine sa fim ignoranti...e mai sanatos !La naiba cu Planeta asta,e aici de milioane de ani,si nu a patit mare lucru..noi suntem de vreo 200 mii....chiar credeti ca-i putem aduce sfarsitul?...E imposibil....
Lasa ba,ca merge asa !
Am sa incep o campanie de Distrugere a Planetei...mama ei de Planeta,chiar crede ca ne poate face pe noi?...Suntem prea ambitiosi ca s-o lasam asa...sa scape cu viata...pe Ea lumeee!!

Impresii

Pierdut Spiritul de Sarbatori ! Fara el nu mai pot sa simt bucuria de a fi impreuna cu familia,cu prietenii in astfel de momente.Sarbatorile au devenit pentru mine o corvoada,unde se cheltuiesc foarte multi bani ,pentru?...Din nefericire ,observ ca nici altii nu sunt mai breji.Incet ,incet,dispar traditiile,nu se mai poarta sa inrosesti oua de Pasti,sunt mai cool cele de "afara",cozonacii?...nici ei nu mai au cautare daca nu vin de dincolo....ce-ar mai fi?...nu mai stiu acum,am un lipsus...mai dati exemple si voi,ca vorba aia...suntem in aceeasi oala....poate ca asta e unul din motivele pentru care nu mai ma bucur ca in copilarie de Sarbatori.A disparut Magia !Of....

6 adevaruri in viata

1) nu poti sa iti atingi toti dintii cu limba .
2) toti idiotii incearca dupa ce citesc asta.
3) primul adevar e o minciuna.
4) zambesti acum pt ca esti un idiot.
5) vei trimite mai departe unui alt idiot.
6) inca mai ai un zambet pe fata

Primul EMO!!


Finding EMO

Deci .. CRIMINAL!

S-a facut prea mult caz pe tema EMO.. le dam prea multa atentie si or sa se simta bagati in seama. GATA. terminati .. lasa-tii sa-si taie venele in pace. Donez LAME!

Cum arata o cearta intre doi EMO:


cam asa.



Criza economica

Na, sa nu ziceti ca nu scriu despre subiecte de actualitate. Iete ca scriu. Despre ce? Despre “Criza Economica”. Tot aud romanasii nostri, ca a intrat criza economica si in Romania. Si eu, om cu capu` pe umeri ce sunt, zic: “Aha, d-aia suntem asa, din cauza crizei economice. Ca pana acum beam lapte de la robinet!” Hai frate. Ce aveti toti cu criza asta? Si chiar daca a intrat in Romania, nu se simte la noi. Noi oricum suntem inapoi cu 50 de ani fata de tarile alea mari. Daca noi suntem in criza, Luxemburgu` ce face? Emigreaza? Se sinucid? Devin toti EMO!?Vreti sa aveti bani mai multi si sa va mearga bine? LA MUNCAAAA BAAAAAAA!!!!! Nu stati sa va dea guvernu` ca pe timpu` lu` Ceasca. Ca numa atunci va luam de pe strazi sa va dea de munca. Acu` daca n-ai ceva in cap si freci manganu` toata ziua e clar sa n-ai ce sa mananci. Da`, deh, romanu` da vina pe orice. Niciodata nu e din vina lui. Statu-i de vina. Da, normal ca statu` e de vina. STATU` DEGEABA e de vina. Ia puneti mana pe o carte si invatati ceva si angajati-va pe o suma si mai maricica de bani, atunci sa vezi ce nu mai e nici o criza. Da`, e grele!

Mai bine dam vina unu pe altu`. Ca asa ne-a invatat sistemu`. Noi nu suntem de vina cu nimic. Pana acum au fost rusii, acu` dam vina pe americani. Maine? Olanda, Spania, Germania. Pe ele de ce sa nu da vina? Doar si ele sunt tari destul de mari si cu putere financiara.

Puneti osu` la treaba.

Caterpillar- Cascadorie



No comment.

Intrebare interesanta …

urmatoarea intrebare, e pentru unii oameni, care nu stiu daca vor sau daca pot sa`mi raspunda.Intrebarea e: Dragostea doare?
Cine imi poate raspunde?

Numeste`ma demon ..

Numeste`ma demon, numeste`ma inger, numeste`ma cum vrei tu, dar nu ma numi om.
Nu ma numi om.
Un om e mult prea muritor, in schimb, inger sau demon pe buzele tale e nemuritor. Un om nu poate face ingerii sa planga de bucurie. Si da, cand spun inger, ma refer la tine. Nu ma numi om, ca nu pot face ceea ce face un om normal. Nu pot iubi ca un om normal. Un om normal, intalneste, iubeste, uita. Eu nu pot uita. Eu nu vreau sa uit. Nu am motiv sa uit. Nu as putea sa uit. Nu ma numi om. Eu nu iubesc cu mintea, eu iubesc cu tot ce pot eu sa fiu. Iubesc neconditionat. Nu ma intreba de ce. Nu am cuvinte sa`ti spun de ce. Stiu doar ca te iubesc. Nu stiu daca un demon sau un inger poate iubi un alt inger. Nu stiu daca e permis asa ceva. Nu stiu, stiu doar ca te iubesc.
Nu stiu daca urmatorul pas care`l fac e ultimul. Nu stiu daca ziua ce trece e ultima. Nu stiu daca ultima oara cand te`am vazut, chiar a fost ultima oara cand te-am vazut. Nu stiu daca ultima oara cand te`am sarutat, a fost chiar ultima oara cand te`am sarutat. Nu stiu daca ultima oara cand te`am strans in brate, a fost chiar ultima oara cand te`am simtit in bratele mele. Nu stiu, stiu doar ca te iubesc.
Nu stiu daca ma poti numi inger, odata ce`ti pot face rau cu simpla mea absenta. Nu stiu daca ma poti numi demon, daca iti pot face bine doar cu o vorba. Nu stiu daca ma poti numi om, daca simt ca ma doare. Nu stiu daca ma poti numi altceva, ce nu pot sa fiu. Nu stiu, stiu doar ca te iubesc.
Numeste`ma demon …
Numeste`ma inger …
Numeste`ma … dar numeste`ma langa tine.
Numeste`ma demon …

O mica curiozitate

Sa zicem, ca vrei sa te sinucizi prin spanzurare in padure. Buuun.. sa zicem ca stai relativ aproape de padure, cam 200 de metri. Nu ai alt mijloc de transport decat bipedu (adica pe jos). Ce ai face? Ai alerga pana acolo sau ai merge relaxat?