14 apr. 2009

SALVATI PLANETA !


Incepand de azi,voi incepe o campanie impotriva distrugerii Planetei noastre.


De ce nu incercam sa salvam planeta, sa o facem mai buna , mai curata? Sa renuntam la mizeria ce ne inconjoara .De ce de fiecare data e mai usor sa arunci pe langa un cos de gunoi decat in el? Sau e asa greu sa pastrezi mizeria in buzunar pana ajungi la un cos?Multi oameni mor din cauza ca anumiti paraziti din natura intra in corpul uman din cauza ca mediul inconjurator nu este curat, nu respecta nici macar normele europene. Pentru a incepe sa salvam lumea, planeta, natura, incepeti prin a va schimba, a schimba comportamentul vostru. Ar trebui sa incepem sa ne gandim unde se va ajunge daca continuam in ritmul asta, daca va mai exista Terra , daca vom mai exista noi sau totul se va degrada, se va distruge incetul cu incetul.Nu ar fi bine daca am incerca sa facem aceasta lume mai curata acum si mai tarziu sa nu avem nici o grija, sa nu ne mai intrebam daca vom mai trai cum traim acuma? Sa incepem sa schimbam ceva, atat la mediul inconjurator cat si la noi, dar totul sa fie in bine. Conform unor cercetari americane, in urmatoarele :

3 SECUNDE : oamenii vor taia 799 de copaci, populatia lumii va creste cu 9%, se vor arunca 3000 de conserve de bautura, 4 masini noi vor iesi din fabrica gata sa polueze aerul. Va dati seama cate lucruri rele se intampla doar in 3 secunde? Dar asta nu e tot. In urmatoarele:

3 MINUTE : oamenii vor manca 13000 de mancare de la fast-food, si 4 vaci jumate in forma de hamburgers, un vanator va omori 2 elefanti in centrul Africii, se vor cumpara 176 de mobile, si se vor lua 5 camioane de aspirina.

3 ORE : 17 specii de animale sau pasari vor disparea din padurile tropicale, 3000 de animale vor muri in Europa, doar americanii vor folosi hartie fabricate din 375000 de copaci, 160 km de plastic va fi aruncat, europenii vor cumpara peste 1000.000de CDuri,iar pisicile si cainii vor manca 12000000 de conserve de mancare.

Intr-un an doar o familie va arunca o tona de gunoi .Asta e ca si cum am arunca un elefant la gunoi. De ce vreti sa procedati asa cand puteti recicla tot ce se poate din gunoiul dumneavoastra? Aproape toate lucrurile pe care un om obisnuit le arunca, sunt reciclabile.

Dar nu gunoiul este singura problema .Energia solara este si ea importanta.Toti ar trebui sa folosim mai putina energie!!! Pentru ca mersul pe jos face foarte bine la sanatate, ar trebui sa mergem pe jos ,nu cu masina. Daca distanta este mai mare puteti lua cu voi alte persoane care merg in aceeasi directie, pentru a nu folosi mai multe masini pentru acelasi loc.Atunci cand iesim din camera ar trebui sa stingem becul!!!Energia nu trebuie irosita aiurea!!!

Dupa ce va incarcati telefonul mobil NU uitati sa scoateti incarcatorul din priza!!! Sa nu credeti ca daca mobilul nu mai e conectat la el nu mai consuma energie. Daca va uitati la televizor si dintr-o anumita cauza plecati din camera, NU uitati sa il inchideti. !!!

SAVE ENERGY AND SAVE THE EARTH !!!

In naturaZambetul insenineaza o fata trista!:)


Grase urate (sau urate in general)

De ce a inventat Dumnezeu fetele urate? Ca sa ne reaminteasca tuturor ca viata nu e niciodata atat de grea pe cat credem. Ele reprezintă probabil argumentul lui principal impotriva sinuciderii. Fapte diverse:

1. De ce se sinucid teroristii islamisti? Din cauza ca uratele lor poarta val.

2.De ce se sinucideau samuraii pe vremea shogunatului in Japonia? Ati vazut voi asiatice urate sau obeze? Nu-i asa ca nu?