11 apr. 2009

A fi sau a nu fi ....

Exista doua categorii de oameni,unii care zic ca ar vrea sa faca nu stiu ce,nu stiu cum,ca ce bine ar fi...,dar atat,si ceilalti care zic ca vor sa faca ceva si fac,chiar au un cuvant in viata de spus.Eu am toata stima si respectul pentru cea de-a doua categorie...ei sunt un model in viata.Este foarte adevarat ca si acestia sunt sortiti greselii,ca nu mereu au dreptate si ca ceea ce fac e ok,dar macar fac ceva,nu stau si dau indicatii "pretioase" ca cei din prima categorie.Cunosc un prieten(se stie el),care bineanteles ca nu este de acord cu ce spun eu acum,critica,bombane,dar atat,nu are curajul sa ia taurul de coarne cum se zice...prefera doar sa fie un simplu spectator in viata (e varianta cea mai comoda ),si sa dea sfaturi.El este cel de care trebuie sa ne ferim,el este un exemplu prost pentru noi ceilalti,normal,ne trage in jos,in loc sa avem o opinie proprie,chiar daca e gresita uneori,mai bine sa ne uitam la Tv,pe Discovery cum se construiesc tunele! De ce sa actionam in viata cand e mult mai simplu sa vedem cum o fac altii ?
Ma scuzati daca nu sunt de acord cu aceasta parere preconceputa...eu sunt adeptul actiunii,nu pot sa stau pe scaun si sa-l vad pe X cum face ceva,orice,dar face! Cinste lui,ca prefera sa lupte,cu orice si oricine in loc sa se ascunda .
Voi ce credeti , e indicat sa stam si sa dam sfaturi,sau sa facem ceva ? Care va avea mai mult de castigat de la viata ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca ai ceva interesant de spus si vrei sa afle lumea,nu ezita sa faci un comentariu decent .